Friday, March 25, 2011

Exam Lorh!!!


Assalamualaikum semua.. penat-penat!!! urgh!!! stresssss nye la... minggu depan esya dah exam... uwaaa!!! tak mo-tak mo... tak nak exam... saya tak nak exam!!! ish ish ish, teruk betol budak ni... exam pon tak nak... memang la tak nak, study pon tak habis lagi... pas tu, rase macam tak sedia lagi nak exam... esya rase semua student-student akan busy dengan exam... macam esya pulak, esya terpaksa menganaktirikan blog esya ni selama dua minggu... blog oh blog!!! tak mo majok-majok ye... esya tinggalkan blog pink kejap je... ala dua minggu je... pejam celik, pejam celik dah dua minggu kan??
korang jangan lupakan esya ye... wish me luck ok??? jumpa anda-anda semua dalam dua minggu lagi ok... salam sayang dari ESYA ERISYA :)