Sunday, November 24, 2013

I'm not a FASHIONISTA

Assalamualaikum semua.. kesian kat blog nih.. langsung tak dipedulikan lagi.. kehidupan penuh dengan kebizian.. hahaha.. biasalah student, assignment bertimbun-timbun nak kena buat.. kelas pack dah macam tin sardin.. dengan masalah yang melanda and macam-macam lagi la.. so my pinky blog, harap bersabar dengan kerenah tuan hang ni noh.. tak mo sedih-sedih.. must be happy like your owner.. poyosssss!!.. ok hari ni esya nak cerita pasal fashionista.. siapa yang tak nak jadi fashionista.. setiap perempuan sangat obses dengan fashion ni.. hari-hari search google kot-kot jumpa shopping online yang gempak and cun melecun kan???pastu add cart terus.. boleh dikatakan setiap minggu.. betol tak girls??? ngaku cepat!! lepas tu cukup tiga hari, abang posmen datang duk tekan hon motor suruh tuan punya bungkusan keluar.. korang pulak bila dengar je bunyi enjin abang posmen, lari lintang pukang macam lipas kudung kan?? excited nak receive your dress.. bukak bungkusan terus cuba pakai.. kan??? hahaha.. that's call lumrah..

Lumrah wanita sentiasa nak nampak cantik.. tak salah asalkan kita pandai and still menutup aurat.. itu yang penting.. jangan terlalu ikut fashion barat yang terdedah sana sini.. fashion sekarang ni pon dah banyak untuk muslimah.. so apalagi??? GRAB!!.. konpom korang akan look a like fashionista ala-ala Dato' Siti Nurhaliza, Yuna, Shiela Amzah and sape-sape jela.. korang tak nak??? mesti nak kan?? haaa satu lagi.. lumrah wanita dalam menjaga kecantikan.. owhhh tidak!!! sangat la cerewet.. setiap malam pakai masker bagi kulit smooth and gebu.. dah jadi perkara biasa la tu.. habis carrot, tomato yang mak korang beli nak buat tomyam, korang pulak pergi buat masker.. heehehe.. fashion dengan penjagaan kulit bergabung like-like couple gitu..




Esya pon bukan lah fashionista sangat.. tak de mase nak berfesyen ni.. bangun pagi then pergi kelas.. petang balik rumah..so bila masa nak berfashionnye??? argggghhhhh!!! stress!!!.. but its okay esya.. cool je.. hehehehe..
Ok thats all for today.. hope happy dengan esya punya penulisan.. next time jumpa lagi..
 bye semua :)