Tuesday, June 11, 2013

Rutin!

Assalamualaikum semua.. rasa sedih pulak bila dah nak masuk sem baru ni.. untuk pengetahuan semua, minggu depan esya dah start sem baru.. iaitu sem 3.. alhamdulillah dah masuk sem 3.. syukur sangat.. in shaa Allah akan jadi engineer yang bertauliah.. hehehe.. so kali ni esya nak cerita sikit rutin esya kat kampus.. semua student ade rutin tersendiri.. macam esya, course esya ni memang jadual padat.. kalau tengok jadual kelas rasa mcm nak pitam je.. FULL dari pagi sampai petang.. sabar je lah.. kalau lompong pon sikit-sikit je.. tapi nak buat macam mana.. tahan je lah kan..

Esya berada kat kampus lebih kurang 9 jam.. lama jugak la menahan otak nak belajar ni.. so barang-barang keperluan mestilah cukup.. tak boleh miss satu barang pon.. kalau miss habis lah.. rasa tak sempurna je hidup ni.. orang perempuan kalau gi kelas mesti beg dia penuh and kenapa orang laki-laki ni g kelas beg sekempis yang boleh??? hairan betul.. orang perempuan pulak selagi boleh sumbat, selagi tu lah sumbatnya.. sampaikan setiap bulan tukar beg.. okay itu melampau.. ahahaha

Barang-barang ni mesti ada dalam beg esya.. pen tu bawak lebih-lebih sikit.. karang tak de dakwat la, pen patah la, pen hilang la... mula la tak sempat nak salin nota.. then, leher jadi macam zirafah jenguk nota orang sebelah.. ahahaha... next, tiger balm tu penting ye sebab esya ni ade migrain.. takut-takut kang termigrain kat kelas.. so tiger balm la penyelamat esya ni.. then, eclipse mint ni pon penting.. takut mengantuk dalam kelas time lecturer tengah mengajar.. tak ke naya tu.. so esya pon mengunyah-ngunyah la eclipse ni.. untuk kurang kan ngantok.. tu la strategi.. hahaha.. haaaaa!!! yang patung tupai tu pulak tempat esya letak kunci almari.. kalau hilang, tak dapat la nak bukak almari.. terpaksa kopak almari.. marah pulak warden nanti.. ahahaha.. so tupai ni akan sentiasa berada dalam beg untuk selamat.. hehe

Pink is so cute..

Laptop pink esya ni takkan dilupakan.. dia la tempat esya buat assigment, main twitter, facebook, dan juge blogger.. sebelum tu nak pesan.. hati-hati dengan fake account ye.. pilih yang betol.. baru betol dan selamat..hehee

Ok... bila dah balik kampus, esya akan miss kembar esya ni Dhya Ladiya.. sob sob sob :'(

Ok sampai sini jelah cerita esya.. kita jumpa kat entry yang baru ok.. esya akan cuba untuk update selalu ye.. bye