Saturday, May 18, 2013

I'm Back!!

Assalamualaikum semua.. sekian lama esya menghilangkan diri.. bukan saja-saja nak hilang, sibuk dengan belajar.. tak sempat nak update blog macam dulu-dulu.. Insyaallah esya cuba untuk update sekerap yang mungkin.. serius esya tak sempat nak update cerita best-best untuk kongsi dengan korang.. sejak belajar and hidup sebagai seorang student kolej, hidup esya berubah 360 darjah.. tekejar sana, tekejar sini.. buat assigment lagi.. report lab lagi... 

Selama enam bulan esya tak update blog.. serius sangat gian nak berblogging.. cuba nak curi masa sikit, tapi tak kesampaian jugak... tangan ni gatal je nak menaip... so decide nak update time tengah cuti.. now tengah cuti and boleh menaip sampai lebam.. yeaayyyyyy!!.. hope korang still setia dengan blog esya and jangan curang tau.. no no no no!!!!.. 

 Time nak gi kelas.. esya sempat lagi posing jap;)

See!! ke mana saja bawak file.. punya rajin.. anak sape la ni.. hewhewhew :)

Ok.. sampai sini dulu.. esok esya update lagi.. tunggu kemunculan esya erisya balik ok?? see u next time my dear.. hope u all enjoy with this entry.. sambil baca entry, sambil buat gwiyomi.. daaaaaaa :)