Tuesday, September 11, 2012

Mari Kita Makan Sushi...

Assalamuaalikum semua..hehe.. lama kan esya dah tak update.. sorry sangat-sangat.. mesti korang bosan kan bila bukak blog esya tengok benda yang sama jer.. tapi korang kena paham hidup as student ni.. bukan macam sekolah menengah dulu, banyak time free.. sekarang ni kena bekejar sana sini.. kekadang tu esya sendiri rasa tertekan dengan keadaan esya yang tunggang langgang ni.. ok cukup sampai siu cerita pasal study.. now nak cerita pasal SUSHI KING!!

Siapa penah makan dekat sushi king?? ha! siapa yang belom try lagi, boleh pergi cuba.. memang best sangat-sangat.. esya jamin korang akan puas makan kat sana and rasa nak pergi selalu..

 step 1: ambik menu dulu.. ha.. korang belek2 dulu buku menu tu..

 step 2: korang order la apa-apa pon yang korang terasa nak makan.. jangan order nasi lemak sudah

 step 3: esya ambik blackpapper udon.. siyes!! memang sedap sangat-sangat.. korang mesti cuba tau

 step 4: bila dah pergi sushi king, adalah menjadi kewajipan kita kena cuba sushi.. ada macam-macam jenis sushi.. korang main sambar je..

 step 5: ambik gambar macam esya ni..hehee.. ok2 siyes!! korang makan la perlahan-lahan.. baca bismillah dulu.. baru berkat :)

 step 6: makan sampai licin.. siapa yang tak suka sayur, tinggalkan je sayur kat situ.. pandai-pandai la orang tu kutip and buang 

step 7: dah siap makan, kita minum air green tea nih.. nak tahu tak?? air green tea ni FREE je!! so cuba k :)

Hahaha.. siap ada step lagi ni.. so korang jangan lupa cuba ok :).. jumpa di entry yang lain tau.. 
bye sayang :)