Friday, May 25, 2012

Our Friendship

Assalamualaikum semua.. Entry esya kali ni adalah pasal kawan baik esya.. ke sana ke sini ke sinun ke situ mesti bersama-sama.. but now! masing-masing dah besar.. lagi empat tahun kawin la tuh! eceh!! korang mesti ada kawan kan.. and yang paling penting mesti korang ada kawan rapat yang korang boleh kongsi suka duka korang.. kawan ni penting untuk kita bersosial tapi kena la pandai pilih kawan supaya kita tidak terjebak dengan sooooooooooosial!.. Apa-apa pon esya harap friendship kita kekal sampai akhirat.. Insyaallah.. 

 Kami lepak kat kfc dulu.. borak-borak kosong 

 perut kenyang, hati pon girang!

 My friends, Afi and waniey.. comey gituh!

 Untunglah ada orang bagi cincin.. haha.. ko adoo??

 Gambar ni paling esya suka sebab mata waniey sesepet yang mungkin.. haha

 Comey tak?? harus jawab comey!! *paksa

 Cik afi kita buat comey :)


 waniey, esya and afi.. so sweet!! hehe

 Posing lagi!

 You and Me are friends!

 Untung korang ada handphone.. ekekeke

 Muka kami sangat annoying :P


Ok, setakat ni je.. apa-apa pon, my friends are the best.. hargailah kawan korang.. jangan ada perasaan nak tikam belakang.. jadilah kawan yang baik.. ok itu sahaja.. bye sayang :)