Wednesday, April 4, 2012

Thanks Sayang! :')

Hello and assalamualaikum semua.. hope korang sihat-sihat belaka.. esya dah baik dari sakit tekak!! yayyy!! seronok sebab suara dah tak macam ella lagi.. kembali merdu ala-ala bawang putih tengah menyanyi kat atas buaian.. hehe.. entry esya kali ni khas untuk korang semua yang sudi bukak tutup, bukak tutup blog esya yang pink-pink gituh ni.. Alhamdulillah, esya tengok follower makin naik, viewer untuk sehari pon dah boleh mencecah ribu-riban.. thanks sangat-sangat kat korang semua.. kalau tak de korang, sape lah blog esya ni.. terkontang-kanting sorang-sorang la kat situ.. hehe.. esya berblog pon bukan nak kejar follower, esya cuma minat nak tulis diari secara online.. dulu, esya minat tulis-tulis diari ni..

Dulu buku diari sampai dua tiga buah.. haha.. punya banyak merepek kat dalam diari.. tapi, bila baca balik, rasa macam kelakar pulak.. kekadang tu tanya diri sendiri, " eh, apsal aku tulis macam gini.. benda ni pon nak tulis".. tapi dan tapi, esya suka skip-skip tarikh dalam diari.. muahahaha.. nak buat macam mana, busy teramat lah sangat mengalah pengetua sekolah esya dulu.. hihi.. so, esya try la sign up blogger ni.. masa dulu blog esya buruk.. esya tak kisah sangat pasal cantik cute miut ni.. sekarang je rasa macam nak buat cantik ala-ala kayangan gitu.. esya buat blog masa tahun 2010.. tapi esya start menulis 2011.. punya lama esya biar blog tu sorang-sorang kat situ.. itu pon esya jarang-jarang update.. bukan tak nak update hari-hari, cuma esya busy je.. 

So, dah tahu kan?? hehe.. blog esya tak de lah best mana.. biasa-biasa saje.. blog esya lebih menceritakan pasal personal life.. esya tak suka nak campur adukkan pasal personal  dengan hal dunia luar.. :) ..esya lebih selesa cerita personal life cuma tak spesifik la.. tak kan nak cerita semua kat korang.. mana aci!! hehe.. thanks untuk korang lagi sekali sebab support esya.. Love love love you all.. muahhhh!! hehe

hembus-hembus sikit ubat pengasih bagi korang melekat and jatuh hati kat blog esya.. ekekeke

sampai sini jelah entry esya kali ini.. tunggu entry esya yang akan datang.. you all sweet follower.. emm sape-sape yang nak tahu perkembangan blog esya, korang boleh la like page esya ni: 


Bye-bye sayang ;)