Monday, April 23, 2012

Terciptalah "DHYESYA" Untuk Esya!

Assalamualaikum semua.. Dah lama kan esya tak update.. sorry la.. esya busy sekarang ni.. now boleh update.. korang nak tahu tak?? sebenarnya dah lama esya bercadang nak buat online shop sendiri.. Alhamdulillah, dah tercapai impian esya tu.. esya ingatkan nak sale kat dalam blog ni je.. tapi rasa macam tak best pulak sebab blog ni khas untuk life esya je kan.. so esya dengan adik DHYA LADIYA plan nak buat blogshop sendiri dan terhasil la "DHYESYA" .. Comel kan nama tue.. ekekeke..

Inilah hasilnya.. biasa-biasa saje.. tak perlu cantik-cantik.. muahaha..


Korang boleh klik ni untuk ke blogshop esya http://dhyesyashopaholic.blogspot.com .. esya akan buat sale dress cantik-cantik untuk girl-girl kat luar sana.. apa-apa pon, esya nak mintak korang support esya ye.. esya kan wanita yang lemah * werkk!!.. hehe.. untuk order dress, korang boleh baca kat syarat-syarat di blogshop esya yang comel-comel gitu.. esya nak ucap terima kasih jugak kat korang sebab sudi buka tutup blog esya walaupun esya tak update.. muahaha.. ok! sebarang pertanyaan boleh tanya kat fanpage esya ye..


Setakat sini sajalah dulu ye.. nanti esya update cerita lain ye.. janji tak tipu.. hehe..
Bye Sayang :)