Sunday, April 1, 2012

Past And Present

Good morning and Assalamualaikum kepada pembaca blog esya yang colour-colour pink gitu.. arrggghhh!! rasa macam tak selesa dengan tekak sakit-sakit, gatal-gatal mintak digaru.. esok mahu segera cari ubat kat farmasi atau klinik yang berdekatan.. hehehe.. korang, esya sanggup bersengkang mata sampai letak batang mancis kat mata semata-mata nak update blog.. * ok, esya saja kasi ayat hiperbola bagi jadi vavavoom sikit.. korang, korang, tahu tak?? mesti tak tahu kan kan kan?? ha ni yang eden nak bagitahu ni.. kalau orang jumpa esya yang dah lama dah tak jumpa, mesti diorang cakap, " eh esya, sama je muka dia dari kecik sampai dah besar".. persoalannya sekarang, sama ke?? sesetengah orang cakap tak sama.. cer korang tengok, cer tengok!!

 This Past..
Comel je rambut.. mase kecik memang biasa buat rambut macam pokok kelapa ni.. kikiki

This Present..
Buat pipi kembung-kembung sikit sampai naik tulang-tulang pipi.. hehe

So, your comment about this.. bagi korang sama ke tak?? tapi yang penting past or present still cute kan?? ekekekeke.. thats all for today.. bye sayang ;)