Tuesday, March 27, 2012

Kasi Suntik Sikit :)

Assalamualaikum semua.. ape ni suntik-suntik?? hahaha.. bukan suntik botox, tapi suntik blog.. esya suruh pakar bedah blog yang suntik blog esya ni kasi vavavoom sikit.. ingat korang je nak blog comey.. esya pon nak jugak.. jom tengok apa perubahan pada blog esya!




Comey tak? nak tahu sape buat?? ha dah tentu la kak shida.. nak kenal kak shida klik sini http://duniakushida.blogspot.com/ .. kalau korang ade yang jelous and nak buat jugak, boleh la tanya kat kak shida ni.. ok ke dia buat esya?? ok la.. kalau tak tak de nye esya suruh dia edit  full blog.. harga pulak macam mana esya?? esya cuba mintak free.. muahahaha.. korang tanye la kak shida tu.. rase nye ikut apa yang kita nak.. korang, korang, kak shida ni mood dia colour biru bukan pink.. hehehe..

Ape-ape pon thanks akak sebab tolong esya.. comey sangat.. i like ketat-ketat.. hehe.. ok thats all.. bye-bye.. sayang kamoo ketat-ketat :)