Sunday, March 18, 2012

Blog Ini Masih Wujud Ok!!

Sape cakap blog ni dah tak hidup?? eh eh, bagi salam dulu.. Assalamualaikum semua kepada pembaca-pembaca blog esya erisya ni.. ramai yang tanya, ape pasal esya tak update blog?? esya dah tak nak berblog lagi ke?? meh sini esya jawab, esya busy la sayang-sayangku.. tak sempat nak berblog.. niat tu memang nak update.. bila dah sign in tetiba jadi malas.. kenapa lah penyakit malas ni suka datang menghasut esya.. Blog ni akan terus hidup selagi admin dia hidup.. muahahaha..

budak umur 18 tahun ke bawah jangan tengok picture ni.. haha.. ni masa sebelum shoot.. cam biasa la Aniq bagi semangat kat makchik dia ni.. dialog dia " achik buat elok-elok ye, aniq duduk kat situ teman achik".. sweet tak?? ececececeh

Ok tu je.. entry ni sebagai pemberitahuan yang blog ni masih wujud.. nanti insyaallah esya akan taip entry yang lain.. copp!! kalau ada apa-apa terus tanya kat facebook.. klik link ni http://www.facebook.com/esyaerisya.modelling .. thats all.. sudi-sudikan lah merindui hasil penulisanku.. bye-bye :)