Sunday, January 8, 2012

Harus Dalam Mood Pink!!

Assalamualaikum semua.. aik??? update lagi?? biasalah awal-awal bulan ni rajin sikit nak update.. ok kali ni esya nak cerita pasal pink.. korang tengok kat blog esya ni, esya dah tulis, nak masuk blog esya kena dalam mood pink.. kenapa esya cakap macam tu?? sebabnya, blog esya ni banyak colour pink.. bila korang dalam mood colour-colour yang lain, jadi spoil la bila msuk blog esya.. terus tak de mood nak baca entry esya.. kesian esya.. kenapa esya pilih warna pink?? sebabnya esya sukalah.. siap ada blogger yang buat entry pasal blog esya colour pink.. hihi.. nak buat macam mana dah suka.. tapi esya tak de la obses sangat... sikit-sikit tu adala.. nak buat macam mana kalau hati dah suka.. tak de sapa pon yang paksa.. memang suka sendiri.. 

besar-besar dah tulis kat situ.. ;)

Barang-barang esya pon banyak yang colour pink.. nak buat macam mana dah suka.. colour lain pon esya suka jugak, tapi pink ni lebih tertarik.. mungkin esya ni berjiwa pink.. ahakz.. rambut sama hitam, hati lain-lain.. ada orang suka, ada orang tak suka.. sapa yang suka dia geng la ngan esya.. hihihi.. tapi dan tapi bila nampak je barang pink, mesti nak beli.. kalau mahal pon sanggup jugak nak beli.. hahaha.. kejam kan???

 comelkan??

yang ni paling esya suka.. beg comel ni la tempat esya sumbat handphone, ic, kad bank, kad tu kad ni.. macam-macam la..

thats all.. bye guys ;)