Friday, September 16, 2011

Syoknya Raya 2011!!

Assalamualaikum semua.. Tengok tajuk tu.. Ha!! punya la sibuk sangat sampai tak boleh nak update pasal raya.. Ni dah raya ke berapa dah ni? orang lain raya pertama tu dah update pasal raya.. esya?? no komen.. hehe.. Seperti biasa la, masa raya confirm la ada picture raya.. so nak tunjuk sikit picture beraya kiteorang ni.. tanda bukti tahun ni esya sakit time raya.. tibe je!! saja nak minta simpati dari korang.. Korang kan caring pasal esya.. Werrkkk (tangan didada, mata ke atas)...
macam biasala kena tayang dulu gambar family.. ambik berkat.. muahaha.. cer teka, mana satu Esya Erisya!!
mohon maaf kat ibu.. esya tahu banyak dosa kat ibu.. sweet tak?? hehe
 saya tau awak-awak semua nak cakap, eh eh, tembamnya pipi esya.. haha.. nak buat macam mana, banyak sangat makan lemang.. lagi pon tu muka tak berapa nak ceria lagi tu coz sakit time raya.. so nikmat raya kurang sikit.. :)
and the last, the sweet couple.. mama and papa kita.. hehe.. malu-malu gitu.. anyway, sayang papa and mama.. tak de diorang siapalah esya...

Ok lah.. cukup la empat keping gambar ni... sebagai tatapan anda semua.. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin!!! Bye ;)