Sunday, June 12, 2011

Esya Erisya Mase Tecik-Tecik Dulu :)

Assalamualaikum semua.. cak!!! hahaha.. EE datang lagi.. aik!! apa pasal pulak tetiba je bahasakan diri EE lak ni?? ha nak tahu nape?? ramai dah orang panggil esya EE ni.. huhu.. its ok.. panggil la apa pon yang korang nak, asalkan panggilan tu maknanya baik and sedap didengar.. tak gitu?? sapa cakap tak, esya potong kepala sorang.. haha.. tak dela.. gurau jer..

ni time esya kecik-kecik dulu..tak tau la umur bape time ni.. dah lupa..huhu

Tengok picture kat atas tu.. comel tak?? haha.. ni time esya kecik.. dulu agak tembam (kononnye la kan)... dari kecik dah suka bergambar.. ehh!! tak-tak.. esya tak suka bergambar pon mase kecik dulu.. itu pun dipaksa tu... cantek tak rambut esya?? ade cam kelapa dan orkid baik untuk rambut.. pulangkan duit saya... hihi..

Time sekolah tabika.. ade pertandingan tarian piring..

gambar yang kat atas tu pulak, gambar mase tabika.. time ni ade pertandingan tarian piring... nak tahu tak?? esya lah leader dalam team ni.. kalau tak de esya, tak jalan team ni.. huhu.. bangga lak.. see!! dari kecik esya dah di ajar untuk terjebak dalam bahagian seni ni.. tapi pendidikan seni dan visual tak pernah lulus.. hihi...

esya lagi nih!!

Esya saje je crop picture abang esya yang kat belakang tu.. tak mo korang kenal.. hahaha.. jahat tak esya ni.. tak kan?? time kecik memang best.. kalau boleh nak undur balik mase tu.. teringin nak main masak-masak, main teng-teng and macam-macam lagi... wah!! rase rindu pulak mase dulu-dulu.. tapi sekarang dah besar.. dah tak boleh macam dulu lagi.. tak leh nak main-main dah.. study hard for my family.. thats all.. banyak lagi gambar sebenarnya.. tapi kalau letak banyak-banyak, hang pulak lappy korang.. hihi.. ok la.. sampai sini je k.. bye-bye :D