Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Lahir Mama :)


Assalamualaikum semua.. haha.. sekian lama esya biarkan blog ni terbengkalai sampai ada sarang lelabah kat blog ni.. ramai yang tanya, dah umum dah ke pemenang contest?? jawapannya: " dah wahai yunk-yunk semua, dah lama esya umum and dah dituntut pon hadiah oleh tuan yang menang tu.. ok pemenangnya ialah Farsha Hasmira"... ok jelas kan..hihi.. kesian yang terlepas tu.. esya mintak maaf sangat-sangat ok...

Dah cukup-cukup.. nak tunjuk point entry ni yang sebenar.. hari ni birthday my mom.. semalam hari ibu.. wah!! ngam-ngam.. sebelum-sebelum ni birthday ngan hari ibu sama hari je.. tapi tahun ni tak sama lak.. tapi still dekat jugak... mama esya dapat dua kek.. satu kek tiramisu from abang ngah and satu kek lagi from abang long esya.. naik berat badan esya makan kek banyak-banyak.. hahaha.. esya lak yang makan patut mama yang makan..



My family.. time raya tahun lepas.. muahaha.. gambar ngan mama ade tapi dalam kamera... hihi


ada sifat keibuan tak?? ececececeh.. tu anak sedara esya yang esya cerita baru ni


To my mom.. happy mother's day and happy birthday.. semoga panjang umur dan di murahkan rezeki insyaallah.. terima kasih sebab jaga esya dari esya baby sampai dah besar sekarang.. semua didikan yang mama kasi takkan esya lupakan dan takkan terbalas semua tu.. esya mohon agar mama sentiasa merestui apa yang esya lakukan demi mencapai cita-cita.. ingat korang!! ibu lebih berharga dari duit.. Sekian :)