Friday, April 8, 2011

Yang Mana Satu Erk?

Assalamualaikum semua.. esya nak ngadu ngan korang ni..korang korang, esya ade function yang bertemakan arabian.. function ni waktu malam.. biasala, fucntion mesti malam punya, jarang kalau siang ni.. so, masalah sekarang ni, esya tak tahu nak pakai baju apa.. atoiyai!! fenin esya dibuatnya.. cam mana esya nak lengkapkan diri esya dengan tema arabian tu.. so, pikir punya pikir, esya dapat satu idea, susah-susah sangat esya pakai jubah moden je.. pastu pakai furdah.. siap!!! tapi, jadi masalah lagi ni, esya tak tahu nak pilih style jubah yang mana satu.. semuanya cantek-cantek belaka.. rambang mata dibuatnya.. esya nak mintak tolong korang bagi pendapat antara jubah-jubah yang esya tunjuk ni, mana lagi sesuai untuk esya..



Jubah 1



Jubah 2



Jubah 3



Jubah 4



Jubah 5


Jubah 6


Ok.. ni antara koleksi-koleksi jubah moden.. tolong pilihkan untuk esya design yang mana yang paling paling paling sesuai untuk esya.. malam tu esya dijemput untuk buat persembahan.. lagi satu yang fenin ni, esya kena nyanyi lagu arab.. nak nyanyi lagu apa.. atoiyai!! cepat-cepat tolong esya..