Thursday, April 7, 2011

Time Untuk Gemokkan Badan!!

Assalamualaikum semua... yesss!!!! esya dah merdeka.. yuhuuu!!! thanks to u alls yang wish-wish me luck in my exam k... korang la sumber inspirasi esya.. ecehcehceh!!! hehehe... semua paper dah selesai dijawab... so tunggu nak ambil result je.. dup dap dup dap je jantung ni... sekarang cuti!!! yayyy!! esya nak makan tido makan tido.. boleh tak macam tu??? esya nak gemokkan badan... walaupon badan esya dah gemok, tapi esya nak gemokkan lagi.. lepas ni jangan terkejut pulak bila tengok esya kembang macam belon... ntah-ntah belon tu lagi kecik dari esya kan??

nak duduk rumah je mase cuti ni.. nak manfaatkan cuti ni dengan goyang kaki sambil-sambil tengok tv sambil-sambil on9 sambil-sambil makan contoz sambil-sambil whatever lagi la.. banyak pulak sambilnya... tengah duk relax-relax, mama esya mesti pekik " esya!!! tolong mama jap, jangan nak duduk goyang-goyang kaki je, dah cuti ni, esya yang masak pulak.. mama relax je"... waaa!!! esya tak leh relax jugak... tapi tak pe, nasib baik mama esya yang suruh... dah menjadi tanggungjawab seorang anak untuh patuh arahan ibu dia kan?? syurgakan dibawah tapak kaki ibu.. so kita kena pandai jaga hati ibu kita agar hati ibu kita tak tersentap ok??


dalam cuti ni, banyak benda esya nak kena buat.. korang tahu kan yang esya tengah sibok nak shoot video untuk first song esya yang tajuk "khilaf" tu kan... korang tau tak??? dah 5kali buat shoot tapi tak jadi-jadi lagi... nak tahu kenapa tak jadi?? esya demam and batuk-batuk... so bila nak melalak tu, esya akan batuk... dah berapa kali cut... waaa!!! sedihnya... bila boleh siap ni.. director cakap mase esya cuti ni, esya kena siapkan jugak... dia siap suruh esya pi jumpa doktor lagi... tapi esya takut!!! hahaha ngade-ngade sangat ko esya... nak jumpa doktor pon takut.. (saje buat gempak)...


Esya upload sikit picture masa shoot untuk Hitz 2 bulan lepas


yang ni pon sama.. mse shoot untuk Hitz memang best.. diorang baek-baek belaka.. (bodek)

ok!! tu perkara pertama yang esya kena buat... perkara kedua pulak, esya nak pergi holidays!!! yihaaa!!! nak gi holiday kat mana erk?? korang ade idea tak?? perkara ketiga pulak, esya nak siapkan kerja-kerja esya yang tertangguh sebelom esya exam hari tu.. bila belek-belek balik, rupa-rupanya banyak kerja yang esya tak buat... pemalas betol budak ni!! mesti korang cakap macam tu kan??? sedih esya tau.. takpe-takpe esya reda je.. hihihi


Ni je la nak cerita.. tak mo cerita banyak-banyak.. nanti korang bosan pulak kan?? ok.. jumpa lagi di next entry ye... bye korang.. korang la budak comel yang selalu di hati ESYA ERISYA