Friday, April 22, 2011

Esya Dapat Anak Sedara Baru Lah!!

Assalamualaikum semua.. ehem ehem!! rindu kat esya tak ni?? hihihi.. ok2.. kita fokus dekat tajuk esya kali ni.. dulu esya ada sorang je anak sedara yang semua orang dah kenal budak ni.. budak ni dah famous mengalahkan esya lagi dah... tak pe-tak pe.. kasi can kat anak buah.. hihihi... sekarang dah ada dua anak buah... kali ni dapat girl.. so, esya dah ada sepasang anak buah.. sweetnye.. alalalala sukanya... ;)


ni dia anak sedara esya yang baru.. Raisha Marcello... hihi


tomey tak?? ade macam mak sedara dia tak??


ni Aniq Marcello time kecik-kecik dulu.. malas nak cerita panjang-panjang pasal dia coz sesetengah orang dah tahu pasal dak tomey ni..


lebih kurang je tengok muka diorang ni :)

esya ada sorang anak sedara boy and sorang lagi girl.. wah!! aniq dapat awek... hihihi... Raisha lahir tanggal 16 April 2011 and Aniq 23 Disember 2007.. so tak la jauh sangat beza diorang ni.. tahun depan Aniq dah nak sekolah.. hem!! kalau esya jadi cikgu yang ngajar dia tu, confirm pening kepala... cakap pon tak berapa lancar lagi.. yang lancarnya time nak gi jalan-jalan.. memang lancar bab tu...


Comel tak??


Dia ni posing mengalahkan orang dah besar..kalah esya tau..
comel cam acik dia.. betol tak?? haha..esya memang suka perasan sikit :p


ni photoshoot untuk cover majalah bulan depan


ok!! sampai sini je nak cerita-cerita.. actually bukan cerita sangat pon.. just tunjuk picture je.. next entry kite jumpa lagi erk.. salam sayang dari ESYA ERISYA :)